Duudsonit-postimerkeissä on jekku poikineen

28.04.2014

Itella Posti Oy julkaisee 1. syyskuuta Duudsonit-pienoisarkin, jonka sarjakuvamaisissa tarrapostimerkeissä esiintyvät kaikki neljä Duudsonia eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP. Ja koska kyseessä ovat Duudsonit, postimerkit eivät ole ihan perushyllytavaraa.

Luvassa on ennennäkemättömiä yllätyksiä itse merkeissä ja niiden ulkopuolella. Myös postimerkkien julkaisupäivän yhteyteen on suunniteltu jotain totutusta poikkeavaa. Näistä tiedotamme lisää elokuun loppupuolella.

Duudsonit-postimerkkien ulkoasusta vastaa graafinen suunnittelija Janne Korsumäki yhdessä Rabbit Merchandising Oy:n kanssa. Pienoisarkissa on neljä 1. luokan tarrapostimerkkiä.

Jekuilla koulukiusaamista vastaan

Postimerkit liittyvät osana koulukiusaamista vastustavaan kampanjaan ja Duudsonit on itsekin kuvattu merkkeihin kouluikäisinä. Jekku päivässä pitää Duudsonien mukaan koulussakin mielen virkeänä, mutta he muistuttavat, että missään tapauksessa ei pidä sortua kiusaamiseen.         

Tässä siis Duudsonien kultaiset jekuttelusäännöt pienoisarkin kääntöpuolelta:

Duudsonien omat kommentit postimerkistä

Postimerkkiin ei pääse ihan kuka hyvänsä. Näin Duudsonit itse vastaavat kysymykseen, miltä tuntuu saada oma postimerkki.

Jarppi: "Onhan se ny siistiä ku voi lähettää omalle muorille jouluterveiset omalla merkillä varustettuna."

Jukka: "On suuri kunnia päästä postimerkkihin ja hieno nährä että meikälääsenkin iso pää mahtuu tuollaaseen palaan paperia. Henkilökohtaasesti lämmittää syräntä päästä rakkauskirjeisiin ja muihin tärkeisiin viesteihin mitä ihmiset toisillensa lähettää."

Jarno: "Erittäin hyvältä, mutta haluan huomauttaa, että maassa oleva koepaperi ei voi olla mun, koska mä olin kympin oppilas ;)."

HP: "Tuntuu kyllä todella hyvältä. Arvostan. On hauska seikkailla lumilaudan kanssa kirjeissä ja korteissa ympäriämpäri Suomea ja maailmaa."

Lisätietoja

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin.