Vuoden 2012 Postin myyntipisteeksi valittiin Erkkilänkujan R-kioski Rovaniemeltä

14.06.2013

Erkkilänkujan R-kioskin posti 96400 ROVANIEMI on valittu vuoden Postin myyntipisteeksi 2012. Posti palvelee osoitteessa Ounasvaarantie 15 maanantaista lauantaihin kello 9-21.30 ja sunnuntaisin kello 10-21.30.

Itella Posti Oy palkitsee vuosittain yrityksen, joka tarjoaa Postin palvelut asiakkaille oman yritystoimintansa yhteydessä.

Vuoden Postin myyntipisteestä asiakkaat saavat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Valinnan perusteita ovat myös yhteistyön sujuvuus ja myynnilliset ansiot. Erkkilänkujan R-kioski palkittiin postipalvelujen ansiokkaasta hoitamisesta 14. kesäkuuta. Yhteistyökumppanin hoitama Vuoden Postin myyntipiste palkittiin nyt seitsemättä kertaa. Postiyhteistyö Erkkilänkujan R-kioskin kanssa alkoi vuonna 2006.

- Vuoden myyntipistettä valittaessa kiinnitämme huomiota kokonaisuuden ohella postin yleisilmeeseen ja asiakaspalveluun. Myös myynnilliset ansiot vaikuttavat valintaan. Erkkilänkujan R-kioskin osaava henkilökunta palvelee asiakkaita laadukkaasti ja ammattitaitoisesti viikon jokaisena päivänä ja pitkin aukioloajoin, Postin myyntipisteistä vastaava aluepäällikkö Pirjo Kumpula Itella Posti Oy:stä kertoo.

Asiakkaat saavat yhteistyökumppanin hoitamasta postista kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa saapuvat paketit, kirjatut kirjeet ja postiennakolla saapuneet lähetykset, sieltä voi lähettää postia kotimaahan ja ulkomaille sekä ostaa postimerkkejä, pakkaustarvikkeita ja kortteja.

Posti on aloittanut yhteistyön yrittäjien kanssa vuonna 1986. Säännöllisesti tehtävien asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä postiyrittäjien tarjoamaan palveluun, pitkiin aukioloaikoihin ja keskeiseen sijaintiin. Tutkimusten mukaan myös postipalveluja tarjoavat yrittäjät ovat tyytyväisiä Postin kanssa tekemäänsä yhteistyöhön ja kokevat saavansa tästä selvää hyötyä.

Suomessa on yhteensä yli 900 täyden palvelun postia, joista erilaisten yritysten yhteydessä toimii runsaat 800. Täyden palvelun postien lisäksi Postin palvelupisteverkostoon kuuluu pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä yrityspisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää lähes 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa yli 3000:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Itella Postin palvelupisteverkosto on yksi maan kattavimmista.