Uusi kokonaispalvelu kappaletavarakuljetuksille Kotkasta Pietariin

15.11.2013

Itella Logistiikka on avannut viikoittaiset kappaletavarakuljetukset Kotkasta Pietariin. Uudentyyppiseen palveluun sisältyvät kuljetukset, tullaus ja varastointi. Asiakas saa tuotteensa perille helposti ja nopeasti yön yli eikä yllättäviä lisäkuluja synny.

Venäjän ja Suomen välinen kauppa kasvaa merkittävästi ja sen myötä kappaletavaralähetysten määrä maiden välillä. Itella Logistiikka on Venäjän suurin varastopalveluyritys. Uutena palveluna asiakkaat saavat säännöllisen ja vaivattoman yhteyden rajan ylittävän kappaletavaran kuljetuksiin.

Suorat, terminaalien väliset kappaletavarakuljetukset Kotkasta Pietariin palvelevat lähinnä suomalaisia yrityksiä, jotka vievät kappaletavaraa omiin toimipisteisiinsä Venäjällä tai venäläisille asiakkailleen.

Palveluun sisältyy tullaus ja kolmen päivän tulliterminaalivuokra Pietarissa. Tullaus hoidetaan vastaanottavassa tulliterminaalissa, minkä jälkeen lähetykset toimitetaan vastaanottajille paikallisjakelulla.

- Nyt asiakkaamme saavat tuotteensa turvallisesti, nopeasti ja helposti maahantuojille ja sitä kautta edelleen loppukäyttäjille, ilman yllätyslaskuja, kiteyttää johtaja Kari Voutilainen Itellasta.

Uusi kappaletavarapalvelu on yhdistettävissä Itella Logistiikan laajaan palveluvalikoimaan Suomessa ja Venäjällä.

Lisätietoja medialle:
johtaja Kari Voutilainen, puh. 050 4323 907 
Itella MediaDesk puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9-16.30)

Valokuvat ja logot
www.itella.fi/media (Kuvapalvelu)

Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palvelulogistiikan ratkaisuja auto-, meri- ja lentorahtiin sekä varastointiin ja muuhun sopimuslogistiikkaan. Asiakkaat voivat ulkoistaa meille logistiikkaprosessinsa yksittäisen osan tai laajimmillaan koko toimitusketjunsa. Itella Logistiikalla on toimintaa kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). Globaalit palvelut tarjoamme partnerien kautta. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2012 oli 782 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 7 400. www.itella.fi/logistiikka