Timo J. Anttila Itellan sidosryhmäjohtajaksi

19.08.2013

VTM Timo J. Anttila (50) on nimitetty Itellan sidosryhmäjohtajaksi 17.9.2013 alkaen. Hän vastaa jatkossa Itellan konserniviestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja yritysvastuusta.

Anttila raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Heikki Maliselle. Hän on myös Itellan laajennetun johtoryhmän jäsen.

Anttila siirtyy tehtävään Danske Bankin viestintäjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2008. Sitä ennen hän on toiminut Danske Bankissa viestintäpäällikkönä, Ilta-Sanomien politiikan toimituksen esimiehenä sekä Iltalehden uutispäällikkönä ja politiikan sekä talouden esimiehenä. Anttila on työskennellyt myös Turun Sanomien ulkomaantoimittajana ja neljän suomalaisen sanomalehden kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa.

- Itella on monella tavalla merkittävässä roolissa turvaamassa suomalaisen yhteiskunnan toimivuutta. Haluamme pitää siitä myös jatkossa kiinni. Meidän tulee olla aktiivisesti osa yhteiskunnallista keskustelua ja panostaa entistä enemmän sidosryhmäsuhteisiin ja viestintään. Uskon, että Timon vahva ja monipuolinen kokemus auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme, sanoo toimitusjohtaja Heikki Malinen.

- Viestintä on Suomessa ennennäkemättömässä murroksessa, kun viestinvälitys ja lehtien lukeminen siirtyvät voimakkaasti verkkoon. Uudessa tehtävässä riittää siis haasteita, mutta koen samalla Itellan erittäin kiinnostavana, eteenpäin katsovana ja innovatiivisena yrityksenä. Odotan innolla pestiäni Itellassa, sanoo Timo J. Anttila.

Lisätietoja

Heikki Malinen ja Timo J. Anttila,
puh. 020 452 3366 (MediaDesk)

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja taloushallinnon aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2012 liikevaihto oli 1 947 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi.