Tampereen Kaukajärven postipalvelut S-marketista 7.10.2013 alkaen

20.08.2013

Posti palvelee myös viikonloppuisin

Tampereen Kaukajärven S-markettiin avataan posti 33710 TAMPERE maanantaina 7. lokakuuta kello 9. Posti palvelee osoitteessa Keskisenkatu 5 maanantaista perjantaihin klo 8-21, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Nykyinen Kaukajärven posti 33710 TAMPERE osoitteessa Keskisenkatu 16 palvelee perjantaihin 4. lokakuuta 2013 kello 17 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita pitkin aukioloajoin ja myös viikonloppuisin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

Kaukajärven S-markettiin avattavasta täyden palvelun postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

- Olemme iloisia siitä, että voimme helpottaa kaukajärveläisten arkea tarjoamalla postin palvelut kätevästi kauppareissun yhteydessä. Posti palvelee asiakkaita myös iltaisin ja viikonloppuisin, S-market Kaukajärven myymäläpäällikkö Veli Laitila kertoo.

Itella Posti Oy:lla ja Pirkanmaan Osuuskaupalla on jo ennestään 12 yhteistä palvelupistettä Pirkanmaalla.

Kaukajärvellä palvelee myös Postin noutopiste Keskisenkadun R-kioskissa sekä pakettiautomaatti S-marketissa.

Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kaukajärven postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin syyskuun lopulla.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä lisäksi yrityspisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakkaidensa omistama, paikallinen ja vastuullisesti palveleva yritys. Osuuskauppa tuottaa etuja ja palveluita asiakkailleen ja edistää toiminnallaan paikallista hyvinvointia. Onko sinulla jo oma kauppa?