Suomenlinnaan avataan taas posti

23.08.2013

Posti palvelee joka päivä pitkälle iltaan

Suomenlinna saa taas oman postinsa, kun posti 00190 HELSINKI avataan Siwa Suomenlinnaan 10.9.2013. Postipalvelut ohjattiin keväällä Kasarmintorin postiin 00130 HELSINKI, kun postipalveluja hoitanut Suomenlinnan Kioski suljettiin.

Siwassa toimiva posti palvelee osoitteessa Suomenlinna C 6, 00190 HELSINKI, maanantaista perjantaihin kello 8-22, lauantaisin kello 9-22 ja sunnuntaisin kello 10-22. Sieltä voi noutaa postista noudettavat paketit ja muut kuitattavat lähetykset 10.9. alkaen ja hoitaa myös muut postiasiat, lähettää postia, ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, eli postiin, pakettiautomaattiin tai R-kioskin yhteydessä toimivaan Postin noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta. Pääkaupunkiseudulla toimii lukuisia Postin pakettiautomaatteja ja noutopisteitä.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Tietoa ajankohtaisista palveluista ja tuotteista löytyy osoitteesta www.posti.fi ja asiakaspalvelunumerosta 0200 71000 (pvm/mpm), ma-pe klo 8-18. Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi tilata myös Postin verkkokaupasta www.posti.fi/ostoksille.

Posti jakaa uuden postin palveluista kertovan julkisen tiedotteen Suomenlinnan kotitalouksiin ja yritykseen elokuun lopulla.

Uuden postin avaaminen ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin tai postinjakeluun.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.