Savonlinnan posti 57100 SAVONLINNA muuttaa kauppakeskus Kristalliin

22.08.2013

Posti 57100 SAVONLINNA muuttaa osoitteesta Olavinkatu 61 kauppakeskus Kristalliin 27.9. Posti suljetaan muuttopäivänä kello 16.30.

Posti palvelee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, uusissa yli 200 neliömetrin tiloissa, osoitteessa Olavinkatu 54 maanantaista 30.9.2013 lähtien.  Olavinkadulta postiin pääsee sekä hissillä että portaita ja toisen kerroksen pysäköintipaikalta, jonne ajetaan Pappilan- ja Pilkkakoskenkadulta.

Posti on avoinna tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 9-18. Myös postilokerot palvelevat jatkossa kauppakeskus Kristallin postissa.

Savonlinnassa palvelee myös Postin pakettiautomaatti K-citymarketissa. Sen kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.  Postin noutopisteeseen Tyyneläntien R-kioskiin voi tilata noudettavaksi kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilattuja paketteja. Noutopisteeseen voi tuoda myös asiakaspalautuslähetyksiä ja sieltä voi ostaa postimerkkejä.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, eli postiin, pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.