Sanomalehti ja päiväposti jaetaan samaan aikaan Kaarinassa

28.05.2013

Itella Posti ja TS-Yhtymä jatkavat yhteistyötä ottamalla Kaarinassa käyttöön uuden jakelutavan. Sanomalehti ja päiväposti jaetaan samaan aikaan 4.6.2013 alkaen Piispanristin ja Kuusiston alueilla.

Uusi jakelutapa on osa Itella Postin ja TS-Yhtymän liiketoimintojen kehittämistä, ja muutoksen tavoitteena on turvata kannattava jakelupalvelu. Jakelujen yhdistämisellä pyritään myös ympäristötavoitteisiin ja vähentämään ajosta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. 

- Taustalla on hyvät kokemukset muun muassa Marttilan ja Tarvasjoen alueilla tehdyistä jakelumuutoksista, joissa on tehty vastaavaa sanomalehtien varhaisjakelun ja päiväpostin jakelun yhdistämistä, sanoo kehityspäällikkö Harri Nummenpää Itella Postista.

Arkisin päiväposti ja sanomalehdet jaetaan nykyisiin päiväpostin jättöpaikkoihin. Viikonloppuisin sanomalehdet jaetaan nykyiseen paikkaan. Jakelu on tehty kaikkina päivinä kello 6.30 mennessä.

1. ja 2. luokan kirjeen palvelutasot säilyvät postilain mukaisena eli 80 prosenttia 1. luokan kirjeistä on jaettuna seuraavana työpäivänä ja 95 prosenttia 2. luokan kirjeistä on jaettuna postittamispäivästä lukien toisena arkipäivänä.

Lisätiedot:

Hannu Riihimäki
aluepäällikkö
Itella Posti Oy, Palvelutuotanto
puh. 0400 789 661

Harri Nummenpää
kehityspäällikkö
Itella Viestinvälitys /Jakelu- ja markkinointipalvelut/Lehdet
puh. 020 451 5328