Sanomalehden ja päiväpostin jakelua suunnitellaan uudistettavaksi Kaarinassa

27.03.2013

Itella Posti ja TS-Yhtymä suunnittelevat yhteistyössä uuden jakelutavan käyttöönottoa suurimmassa osassa Kaarinan aluetta. Uudistuksen myötä alueen sanomalehden tilaajat saisivat sanomalehden ja päiväpostin samanaikaisesti, arkisin noin kello 6.30 mennessä.

TS-Yhtymän kanssa jakeluja on yhdistetty aikaisemmin Marttilassa ja Tarvasjoella. Myös muualla maassa Itella Posti on tehnyt jakelujen yhdistämistä yhteistyössä alueellisten lehtitalojen kanssa jo vuodesta 2004. Muutoksen tavoitteena on yhteistyössä hillitä kustannusten nousua ja parantaa postinjakelun kustannustehokkuutta.  Jakelujen yhdistäminen auttaa osaltaan myös vähentämään ajosta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä ja saavuttamaan ympäristötavoitteet.

Nykyisten kahden eri jakelureitin ja -ajan yhdistäminen voi aiheuttaa muutoksia jakeluhenkilöstön työaikoihin ja tehtäviin. Muutoksilla ei kuitenkaan olisi vaikutusta kirjelähetysten kulkunopeuksiin tai postipakettien jakeluun, Postin muihin palveluihin tai palvelupisteisiin.

Itella Posti tiedottaa asiakkailleen mahdollisesta muutoksen voimaantulosta myöhemmin keväällä, kun suunnitelmat ovat täsmentyneet henkilöstön kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen.

 

Lisätietoja medialle: Itella MediaDesk