Sääksjärven postipalvelut Siwaan avattavasta postista 33880 LEMPÄÄLÄ

10.06.2013

Sääksjärven posti 33880 Lempäälä palvelee tiistaista 23.7.2013 lähtien Sääksjärven Siwassa osoitteessa Tampereentie 455. Posti on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7-23 ja sunnuntaisin kello 9-23.

Siwassa palvelevasta postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneita lähetyksiä, lähettää postia, ostaa postimerkkejä, pakkaustarvikkeita sekä muita tuotteita. Nykyinen Sääksjärven posti, Sääksjärven Kioskissa palvelee maanantaihin 22.7.2013 kello 17 asti.

Sääksjärven ja muiden täyden palvelun postien lisäksi Lempäälässä toimii kaksi Postin pakettiautomaattia, Lempäälän S-marketissa ja Kauppakeskus Ideaparkissa. Pakettiautomaattien kautta voi sekä lähettää että vastaanottaa kotimaan paketteja ja paketteja Suomen ja Viron välillä.

Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.