Postin Netpostiin uusi ainutlaatuinen luottomaksumahdollisuus

14.02.2013

Voimakkaasti kasvavan Itella Postin Netposti-palvelun yli 450 000 käyttäjälle tulee lisää vaihtoehtoja laskujen maksamiseen. Kuluttaja voi jatkossa maksaa Netpostiin saapuneet laskunsa suoraan luotolliselta maksutililtä, kun palveluun liitetään uusi maksuominaisuus. Luottomaksumahdollisuuden tarjoaa rahoitusyhtiö Collector Credit AB.

Netposti on Itella Postin kuluttajille tarjoama sähköinen postilaatikko verkossa. Palveluun voi maksutta vastaanottaa ja arkistoida asiapostia, kuten laskuja, palkkalaskelmia ja viranomaiskirjeitä.

Netpostiin saapuneet laskut voi maksaa jatkossakin verkkopankin kautta. Tämä edellyttää erikseen kirjautumista verkkopankkiin. Uuden luottomaksumahdollisuuden myötä kirjautumista verkkopankkiin ei tarvita, mikäli Netpostiin saapuneen laskun maksaa luottomaksuna.

Kuluttaja voi saada Collector-tilin käyttöönsä tekemällä luottohakemuksen Collector Credit AB:lle. Ennen luoton myöntämistä hakijalle tehdään perusteellinen luottokelpoisuudentarkistus. Collector on pohjoismainen, sekä yrityksille että yksityishenkilöille palveluitaan tarjoava rahoitusyhtiö.

"Hakijan takaisinmaksukyky arvioidaan aina huolellisesti ja tapauskohtaisesti. Rahoitusyhtiönä Collectorin liiketoiminta perustuu kuluttajan takaisinmaksukykyyn, joten on selvää, että Collector ei myönnä luottoa henkilöille, joiden takaisinmaksukyvystä on pieninkin epäilys", painottaa Collector Finlandin toimitusjohtaja Miika Engström.

Asiakas ei voi nostaa Collectorin myöntämää luottoa käteisenä, ja luotto voidaan käyttää ainoastaan Netpostiin saapuneiden laskujen maksamiseen.

"Kehitämme sisältö- ja pankkiriippumatonta Netposti-palvelua asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Nyt palveluun liitetty luottomaksumahdollisuus tarjoaa kuluttajalle uudenlaisen vaihtoehdon laskujen maksamiseen, ja on yksi toivotuimmista ominaisuuksista. Yhteistyössä Collectorin kanssa voimme tuoda Netpostiin ainutlaatuisen uuden palvelukokonaisuuden", kertoo Netposti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund.