Posti toimittaa joulun lähetyksiä myös tulevana viikonloppuna

19.12.2013

Posti ei pysähdy viikonloppuna, vaan paketteja toimitetaan noudettaviksi posteihin sekä pakettiautomaatteihin ja paketteja jaetaan myös koteihin. Postin omat myymälät palvelevat pidennetyin aukioloajoin lauantaina klo 10–16 ja sunnuntaina klo 12–16, jotta lähetysten noutaminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Myymäläkohtaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Joulupakettien suureen määrään on Postissa varauduttu lisäämällä kotiinkuljetuksia. Jos jonkin toimipaikan hyllyt täyttyvät noutamattomista lähetyksistä, uusia paketteja toimitetaan kotiin. Myös suosituimmista pakettiautomaateista kuljetetaan uusia lähetyksiä koteihin. Näistä toimituksista soitetaan vastaanottajille. Kaikki ajoissa lähetetyt paketit toimitetaan jouluksi perille. Saapumisilmoituksen saaneita asiakkaita kehotamme noutamaan lähetyksensä ajoissa.

Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla netissä www.posti.fi (Lähetystenseuranta). Lähetystunnus löytyy saapumisilmoituksesta. Jos lähetystenseuranta kertoo paketin olevan hyllyssä, sen voi noutaa lähetystunnuksella ja henkilökortilla, vaikkei olisi vielä saanut sähköistä saapumisilmoitusta.

Paperisia saapumisilmoituksia toimitetaan asiakkaille vielä maanantaina 23.12. postinjakelun mukana. Sähköiset saapumisilmoitukset tavoittavat asiakkaat myös viikonloppuna.

Tietoa joulupyhien aukioloajoista on tiedotteessamme.

Postin asiakaspalvelulla on joulukuussa pidennetyt aukioloajat arkipäivisin klo 8-20, la klo 10–16 ja su klo 12–16. Palvelemme 5.12. klo 8-18, suljettu 6.12. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@posti.fi, puhelin 0200 71000 (pvm/mpm). Posti palvelee myös Facebookissa osoitteessa facebook.com/posti.fi . Yrityksiä palvelemme numerossa 0200 77000 (pvm/mpm) arkipäivisin klo 8-18.