Posti Maksuturva on palvelu verkkokaupan maksujen ja tuotepalautusten hallintaan

04.11.2013

Verkkokaupat voivat ottaa nyt käyttöönsä Itellan uuden, taustaprosesseja automatisoivan Posti Maksuturvan. Se toimii verkkokaupan asiakkaille miellyttävänä kanavana hoitaa ostosten maksaminen ja tuotteiden palautus. Verkkokaupalta Posti Maksuturva vähentää manuaalista työtä, mikä tuo toimintaan kustannustehokkuutta. Palvelu vastaa ensi vuonna voimaan tulevan verkkokauppalain vaatimuksiin.
 
Posti Maksuturvan avulla verkkokauppa voi tarjota maksamiseen ja lähetysten käsittelyyn sertifioitua, luotettavaa asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Palvelu käsittää kaikki maksutavat ja työkalut palautusten hallintaan sekä monipuoliset tilitys- ja raportointimallit. Verkkokaupat saavat Posti Maksuturvan käyttöön osoitteesta www.itella.fi/maksuturva. Palvelun toimintoja pääsee kokeilemaan sivuston demo-sovelluksessa.
 
Kuluttaja-asiakkaat voivat seurata palvelun kautta toimitusta, ottaa yhteyttä kauppiaaseen, ilmoittaa palauttavansa tuotteita ja tulostaa palautukseen osoitekortin. Ostosten maksaminen ja rahapalautukset hoituvat turvallisesti ja helposti.
 
Verkkokaupan toimintojen tehostamisen ohella palvelu vastaa myös uuden, EU-direktiivin pohjalta luodun verkkokauppalain vaatimuksiin. Se sisältää direktiivin vaatiman sähköisen tuotepalautusten ilmoituslomakkeen ja hoitaa rahapalautukset automatisoidusti. Raha palautuu ostajalle, kun myyjä vahvistaa tuotepalautuksen saapumisen.
 
Itellan yhteistyökumppani palvelussa on Suomen Maksuturva Oy. 
 
Lisätietoja tiedotusvälineille:

Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma–pe klo 9–16)