Palkka.fi yhteistyöhön Netposti ja Itella Verkosto -palvelujen kanssa

25.06.2013

Palkka.fi on solminut yhteistyösopimuksen Itellan Netpostin ja Itella Verkosto -palvelujen kanssa. Yhteistyön myötä Palkka.fi-palvelun käyttäjien on mahdollista siirtyä suoraan joko Postin Netpostiin tai Itella Verkostoon.

”Verohallinnon ja Postin entistä tiiviimpi yhteistyö hyödyttää sekä kuluttajia että pienyrittäjiä, sillä eri toimijoiden palvelut keskittyvät nyt yhteen paikkaan. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun yhdessä palvelussa voi hoitaa useamman asian”, toteaa Netposti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund.

”Palkka.fi laskee palkat. Se tekee ja arkistoi palkkalaskelmat ja palkkahallinnon tositteet, muodostaa maksut sekä välittää lakisääteiset ilmoitukset automaattisesti työeläkeyhtiöille, Työttömyysvakuutusrahastoon ja Verohallintoon. Palkka.fi-palveluun on mahdollista liittää erilaisia lisäpalveluita. Netposti ja Itella Verkosto -palvelut ovat näistä hyviä esimerkkejä”, kertoo palvelupäällikkö Kalevi Heiliö Verohallinnosta.

Netposti on sähköinen postilaatikko, jossa kaikki kodin tärkeät paperit pysyvät tallessa. Netpostiin voi vastaanottaa haluamaansa asiapostia, kuten laskuja, palkkalaskelmia ja viranomaiskirjeitä. Palveluun voi vastaanottaa sähköisessä muodossa kirjeet, jotka muutoin saapuisivat paperisina. Netpostilla on nyt puoli miljoonaa käyttäjää ja yli 10 000 lähettäjäyritystä. Netpostin käyttäjämäärä kasvaa vauhdilla, yksin toukokuussa Netpostin aktivoi yli 20 000 uutta käyttäjää.

Itella Verkosto on Itellan pienyrityksille tarjoama palvelukokonaisuus, joka sisältää postilaatikon lisäksi myös verkkolaskujen, kirjeiden ja pakettien lähettämisen sekä tuote- ja asiakasrekisterit. Palkka.fi:tä käyttävä pienyrittäjä voi nyt käyttää myös Itella Verkosto -palvelukokonaisuutta valitsemallaan laajuudella Palkka.fi:n kautta.

Lisätietoja tiedotusvälineille: Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9.00-16.00)

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, Netpostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 1 168 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. www.itella.fi

Palkka.fi-palvelu on Verohallinnon, työeläkeyhtiöiden ja Työttömyysvakuutusrahaston ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma. Palvelu on käytössä yli sadalla tuhannella työnantajalla ja palvelun avulla on laskettu palkkoja toukokuun 2013 loppuun mennessä yli 2 202 miljoonaa euroa. www.palkka.fi