Malminmäen posti avataan helmikuun lopulla

18.02.2013

Asiakkaat voivat hoitaa postiasioitaan taas Malminmäessä, kun K-supermarketissa palveleva posti avaa ovensa torstaina 28.2.2013 kello 12. Espoontorin posti on hoitanut Malminmäen postipalveluita kaupan remontin aikana.

Malminmäen posti palvelee osoitteessa Malminkorpi 2, 02280 Espoo maanantaista perjantaihin kello 7-21 ja lauantaisin kello 7-18. Tästä postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneita lähetyksiä, lähettää postia, ostaa postimerkkejä, pakkaustarvikkeita sekä muita tuotteita.

Malminmäen postin ja muiden täyden palvelun postien lisäksi Espoossa toimii useita pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä yrityspiste. Pakettiautomaattien kautta voi sekä lähettää että vastaanottaa kotimaan paketteja ja paketteja Suomen ja Viron välillä. Pakettiautomaatit palvelevat Pohjois-Tapiolan, Espoonkeskuksen ja Juvantorin S-marketeissa, Viherlaakson Alepassa, Olarin Prismassa, Mankkaan K-supermarketissa ja Ison Omenan sekä Sellon kauppakeskuksissa.

Postin noutopisteet sijaitsevat Kuitinmäen, Läkkisepän, Niittykummun ja Suvelan R-kioskeissa. Noutopisteistä voi noutaa verkkokaupasta tilattuja paketteja, ostaa postimerkkejä ja tuoda asiakaspalautuslähetyksiä.

Niittykummussa Riihitontuntiellä toimii yritysasiakkaille suunnattu Postin yrityspiste, jonne voi tuoda valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä.

Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.