Lauritsalan postipalvelut kauppakeskus Armadassa palvelevasta postista 53100 Lappeenranta

18.03.2013

Posti 53300 Lappeenranta St1 Lauritsala palvelee postiasiakkaita tiistaihin 26.3.2013 kello 16.30 saakka. Keskiviikosta 27.3. lähtien postista noudettavat paketit ja muut kuitattavat lähetykset ovat noudettavissa kauppakeskus Armadassa palvelevasta postista 53100 Lappeenranta. Sieltä saa myös kaikki muut postipalvelut.

Armadan postissa toimii tällä hetkellä kolme kassapistettä. Maaliskuun lopulta lähtien siellä palvelee myös erillinen palvelupiste niille asiakkaille, jotka noutavat samalla kertaa useita lähetyksiä. Palvelupisteellä asioidaan ilman vuoronumeroa. Idea erillisen palvelupisteen avaamisesta tuli asiakkailta.

Niillä haja-asutusalueen kuluttaja-asiakkailla, joilla asiointimatka Armadan postiin on yli viisi kilometriä, on mahdollisuus postista noudettavien lähetysten maksuttomaan kotiinkuljetuspalveluun. Lähetyskohtainen palvelu tilataan Postin asiakaspalvelunumerosta.

Itella Posti on kartoittanut yhdessä kaupungin edustajan kanssa Lauritsalasta mahdollista uutta postia hoitavaa yhteistyökumppania. Toistaiseksi sellaista ei ole löytynyt.  Muutos Lauritsalan postipalveluissa ei vaikuta postinsaajien postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Armadan postin lisäksi Lappeenrannassa palvelee useita muita täyden palvelun posteja. Sellaiset toimivat Uus-Lavolan Siwassa, Voisalmen Valintatalossa, Nuijamaan Konehuollossa, Joutsenon R-kioskissa ja Ylämaan Korupirtissä. Postin pakettiautomaatit sijaitsevat K-citymarketissa Toikantiellä ja Prismassa Puhakankadulla. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Postin noutopiste palvelee Kaukaan R-kioskissa Standertskjöldinkadulla. Sinne voi tilata noudettavaksi kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilattuja paketteja. Noutopisteeseen voi tuoda myös asiakaspalautuslähetyksiä ja sieltä voi ostaa postimerkkejä.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää myös ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, eli postiin, pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Tietoa ajankohtaisista palveluista ja tuotteista löytyy osoitteesta www.posti.fi ja asiakaspalvelunumerosta 0200 71000 (pvm/mpm), ma-pe klo 8-18. Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi tilata myös Postin verkkokaupasta www.posti.fi/ostoksille.