Lappeenrannan Lauritsalaan avataan taas posti

16.09.2013

Posti palvelee Luukkaan R-kioskissa joka päivä pitkälle iltaan

Lauritsala saa taas oman postinsa, kun Luukkaan R-kioskiin avataan posti 53300 LAPPEENRANTA tiistaina 29.10.2013.

Osoitteessa Karjalantie 25 palveleva Luukkaan R-kioski on toiminut toukokuusta lähtien Postin noutopisteenä. Lokakuun lopulla postipalveluiden saatavuus paranee, kun R-kioskiin avataan täyden palvelun posti, josta saa kaikki tutut postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Posti on avoinna joka päivä myöhäiseen iltaan asti, maanantaista lauantaihin kello 7.30-21.30 ja sunnuntaisin kello 9-21.30.

 - Olemme erittäin tyytyväisiä, kun voimme avata taas täyden palvelun postin Lauritsalaan. R-kioskin hoitamasta postista asiakkaamme saavat kaikki postipalvelut joka päivä ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

 - R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa lähipalvelutarjontaamme. Kaikkien postipalveluiden tarjoaminen Luukkaan R-kioskissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itella Postin kanssa asiakkaiden hyväksi, business manager Jan Karlsson R-kioskista kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja R-kioski Oy:llä on yli 70 yhteistä täyden palvelun postia sekä sata Postin noutopistettä eri puolilla Suomea.

Muutoksesta jaetaan julkinen tiedote alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähempänä muutosajankohtaa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä lisäksi yrityspisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1300:sta noin 200:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on yli 650 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience yhtiötä, jolla on kioski- ja convenience myymälöitä yli 2500 kaikissa pohjoismaissa ja Baltian maissa. www.r-kioski.fi