Lappeenrannan Harapaisiin avataan posti

10.05.2013

Lauritsalaan tulee noutopiste

Itella Posti panostaa Lappeenrannan postipalveluihin. Harapaisiin avataan uusi posti 53500 Lappeenranta 27.5.2013 ja Lauritsalaan Postin noutopiste viikkoa aiemmin 20.5.2013.

Harapaisten postista saa tutut postipalvelut. Sieltä voi lähettää ja noutaa postia sekä ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Uuteen postiin ohjataan noudettavaksi c/o osoitteelliset postilähetykset. Sieltä saa lisäksi postilokeropalvelut. Myös postilokerot kauppakeskus Armadan postista siirretään Harapaisiin. Osoitteessa Harapaisentie 57 palveleva Harapaisten posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-17.30 ja lauantaisin kello 10-14.

- Postin avaaminen Lappeenrannan Harapaisiin tuli ajankohtaiseksi verkkokaupan kasvun lisättyä merkittävästi pakettien noutoa. Myös venäläiset tilaavat verkkokauppaostoksiaan Lappeenrantaan, mikä näkyy postissa asiointimäärien kasvuna. Uskomme, että asiointi kappakeskus Armadan postissa nopeutuu, kun c/o osoitteellisten lähetysten nouto siirretään Harapaisiin, aluepäällikkö Harri Mustonen Itella Postista kertoo.

Harapaisten uuden postin lisäksi Lappeenrannassa palvelee useita täyden palvelun posteja. Sellaiset toimivat kauppakeskus Armadassa, Uus-Lavolan Siwassa, Voisalmen Valintatalossa, Nuijamaan Konehuollossa, Joutsenon R-kioskissa, Kourulan Kukassa ja Ylämaan Korupirtissä.

Lauritsalaan avataan uusi Postin noutopiste

Itella Posti avaa Lappeenrantaan myös toisen R-kioskin yhteydessä palvelevan Postin noutopisteen. Uusi noutopiste palvelee 20.5. alkaen Lauritsalassa Luukkaan R-kioskissa osoitteessa Karjalantie 25. Sinne voi tilata noudettavaksi kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilattuja paketteja. Noutopisteeseen voi tuoda myös asiakaspalautuslähetyksiä ja sieltä voi ostaa postimerkkejä. Kaukaan R-kioskissa Standertskjöldinkadulla Postin noutopiste on palvellut jo vuoden alusta lähtien.

Postin pakettiautomaatit sijaitsevat K-citymarketissa Toikantiellä ja Prismassa Puhakankadulla. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi Lappeenrannassa ohjata uuteen Harapaisten postiin, pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Tietoa ajankohtaisista palveluista ja tuotteista löytyy osoitteesta www.posti.fi ja asiakaspalvelunumerosta 0200 71000 (pvm/mpm), ma-pe klo 8-18. Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi tilata myös Postin verkkokaupasta www.posti.fi/ostoksille.