Kuhmon postipalvelut Koulukadun S-marketista 7.10.2013 alkaen

26.08.2013

Kuhmon Koulukadun S-markettiin avataan posti 88900 KUHMO maanantaina 7. lokakuuta kello 9. Posti palvelee osoitteessa Koulukatu 13 maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 12-21.

Nykyinen Kuhmon posti 88900 KUHMO Siwassa osoitteessa Kainuuntie 90 palvelee perjantaihin 4. lokakuuta 2013 kello 15.30 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Osuuskauppa Maakunnan kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita aivan Kuhmon keskustassa joka päivä pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

Kuhmon Koulukadun S-markettiin avattavasta täyden palvelun postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

- S-market Koulukatu on nykyaikainen ruokakauppa, josta Kuhmon asiakaskunta saa entistä kattavammat palvelut, kun kauppaan avataan posti. Postipalveluiden sujumiseksi panostamme myös kassapalveluihin lisäämällä uuden kassapäätteen myymäläämme. Hyvät pysäköintitilamme palvelevat jatkossa myös postin asiakkaita. Kainuuntien S-marketissa palveleva Postin pakettiautomaatti täydentää S-markettien yhteydessä tarjottavia postipalveluita, marketpäällikkö Jouni Pirinen Osuuskauppa Maakunnasta toteaa.

Itella Posti Oy:lla ja Osuuskauppa Maakunnalla on jo ennestään 9 yhteistä palvelupistettä.

Kuhmossa palvelee myös Postin pakettiautomaatti Kainuuntien S-marketissa. Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kuhmon postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin syyskuun lopulla. Muutos ei vaikuta postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Myös yritysasiakkaiden postilokeropalvelut säilyvät edelleen osoitteessa Kainuuntie 77. Lokeroilla voi asioida maanantaista perjantaihin kello 8-17.