Joroisten R-kioskiin avataan posti

25.04.2013

Posti palvelee joka päivä kello 20:een asti

Joroisten postipalvelut saa Joroisten R-kioskiin avattavasta postista 79600 JOROINEN maanantaista 20.5.2013 kello 9 lähtien. Posti palvelee edelleen samassa kiinteistössä osoitteessa Mutalantie 1. Se on avoinna joka päivä, maanantaista lauantaihin kello 8-20 ja sunnuntaisin kello 9-20.

Joroisten R-kioskissa palvelevasta postista saa kaikki tutut postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Nykyinen Joroisten posti DressMe:n yhteydessä osoitteessa Mutalantie 1 palvelee perjantaihin 17.5.2013 kello 15.45 saakka.

- Olemme olleet tyytyväisiä DressMe:n hoitamiin postipalveluihin. Haluan kiittää kaupan henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä postiasioiden hoidossa. R-kioskin hoitamassa postissa asiakkaamme saavat postipalveluita joka päivä pitkälle iltaan, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

- R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa lähipalvelutarjontaamme. Postipalveluiden mahdollistaminen R-kioski Joroisissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itella Postin kanssa asiakkaiden hyväksi, business manager Henrik Haukanhovi R-kioskista kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja R-kioski Oy:llä on noin 70 yhteistä täyden palvelun postia sekä yli 40 Postin noutopistettä eri puolilla Suomea.

Muutoksesta jaetaan julkinen tiedote alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähempänä muutosajankohtaa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä runsaat tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on 653 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience yhtiötä, jolla on kioski- ja convenience myymälöitä yli 2500 kaikissa pohjoismaissa ja Baltian maissa. www.r-kioski.fi