Itellan Pietarin logistiikkakeskuksen varastovahingon viranomaistoimet etenevät

30.07.2013

Itellan Shusharyn logistiikkakeskuksessa Pietarissa heinäkuussa 2012 tapahtuneen varastovahingon viranomaistoimet ovat edenneet.

Itellan Venäjän johto on saanut syytteen ympäristörikkomuksesta nimikkeellä puutteellinen varmistaminen vaarallisten aineiden säilyttämisestä lain edellyttämällä tavalla.

Itella aloitti heinäkuussa 2012 välittömästi toimenpiteet terveys-, turvallisuus- ja ympäristöriskien torjumiseksi. Vahinkojen rajoittaminen sekä puhdistustyöt aloitettiin heti viranomaisten, asiakkaiden ja vakuutusyhtiöiden ohjeiden mukaisesti. Korjausrakentamistyöt valmistuivat huhtikuussa 2013, ja toiminta logistiikkakeskuksessa on käynnistynyt uudelleen.

Mediatiedote 26.7.2012:
Hyllyjärjestelmän kaatuminen aiheutti vahinkoa Itellan Pietarin varastossa

Lisätietoja:
Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja Markku Rajamäki, lakiasiainjohtaja Pekka Leskinen, puh. 020 452 3366 (Itella MediaDesk)

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja taloushallinnon aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2012 liikevaihto oli 1 947 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi.