Itella toimittaa Unilabsille luotettavan hoitokutsupalvelun

28.02.2013

Hoitokutsujen laadukas ja luotettava tuotanto ja lähetys ovat sairaanhoidon peruspilareita. Siksi Unilabs valitsi Itellan automatisoidun iPost-tuotantoprosessin tulevaksi kolmivuotiskaudeksi. Toimeksiantoon kuuluu noin 800 000 kirjeen tuotanto vuodessa.

Unilabs tarjoaa laboratoriolääketieteen sekä kuvantamisen ja funktionaalisen diagnostiikan palveluita avo- ja laitoshoitoon. Se toimii 11 sairaalassa, kahdessa lähipäivystysyksikössä, 20 perusterveydenhuollon laboratoriossa ja kolmella yksityisvastaanotolla. Yrityksen liikevaihto on noin 995 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja sillä on runsaat 900 työntekijää, pääasiassa laboratoriohoitajia, röntgenhoitajia sekä radiologian ja laboratoriolääketieteen erikoislääkäreitä.

Unilabsin tarpeet

Unilabs tarvitsi luotettavan ja laadukkaan toimittajan. Se halusi myös yhtenäistää monesta eri järjestelmästä ja useista painoalan toimittajista koostuvaa tuotantoprosessia. Virheettömän tiedon välittäminen oikeaan aikaan ja oikealle vastaanottajalle on Unilabsille erityisen tärkeää. Terveydenhoidossa seuraukset voivat olla vakavia, jos välitetty tieto on virheellistä tai vastaanottaja väärä. Unilabsin sisäänostaja Kirsi Saranka kertoo:

- Mielestämme Itella avoin ja rehellinen, ja sen esittämät ratkaisut ovat konkreettisia ja luovia. Toivomme, että voimme yhteistyöllä minimoida manuaaliset postitukset niin, että mahdollisimman suuri osa postista kulkisi automatisoidun iPost-palvelun kautta.

- iPost-palvelun avulla voimme hoitaa Unilabsin postitukset entistä tasaisemmin ja luotettavammin sekä aiempaa huomattavasti edullisemmin, Saranka jatkaa.

Itellan ratkaisu

Itellan iPost-palvelu sisältää automatisoidun postituksen, postimaksujen optimoinnin ja luotettavan jakelun varmistetuilla toimintatavoilla ruotsalaisten postipalveluiden tarjoajien kautta. Itellan muiden asiakkaiden tavoin Unilabs hyötyy Itellan laatimista valmiista käytännöistä ja alennetuista postimaksuista.

- Itella ymmärtää, miten tärkeää automatisoidun tuotannon luotettavuus on kun on kyse hoitokutsujen kaltaisista tärkeistä kirjeistä. Itellan standardisoitu tuotantolinja takaa toimivan automatisoidun postilähetysvirran, johon Unilabs voi luottaa. Vastaanottajat saavat oikeat tiedot hyvissä ajoin ja voivat valmistautua omaan tahtiinsa, jolloin he saavat käynnistä enemmän irti, kertoo Marcus Bjärneroth Itella Informaatiosta.

Koska tavoitteena on lisätä kutsua noudattavien henkilöiden määrää, Itella tarjoaa myös mahdollisuuden liittää kutsuihin tietoa, joka on räätälöity yksittäisille vastaanottajille (esim. kartat, neuvot, vinkit). Tarkoituksena on vähentää tapaamispoissaoloja nykyisestä 20 prosentista käyttämällä apuna Itellan työkalua, jolla kirjeen sisältämää tietoa voidaan kohdentaa vastaanottajan mukaan.

Lisätietoa: viestintäjohtaja Tiina Härkönen, Itella Information Oy, puh. 020 746 3211, sähköposti tiina.i.harkonen(at)itella.com.

Itella Informaatio parantaa asiakkaidensa kannattavuutta optimoimalla taloushallinnon prosesseja. Palvelut kattavat koko taloushallinnon: ostotilauksesta maksamiseen, myyntitilauksesta saapuvan rahavirran hallintaan sekä laajimmillaan koko laskentatoimen ja palkkahallinnon. Suurten volyymien mittakaavaedut, automatisoidut prosessit ja alan parhaat käytännöt takaavat, että asiakkaidemme taloushallintoa hoidetaan tehokkaasti, ammattimaisesti ja joustavasti. Itella Informaatio toimii 10 Euroopan maassa 2200 ammattilaisen voimin. Vuonna 2012 liikevaihto oli 270 miljoonaa euroa. Itella Information -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin. Lisätietoja www.itella.com.