Itella solminut aiesopimuksen Logia Softwaren myymisestä

19.08.2013

Itella Oyj on allekirjoittanut aiesopimuksen Itellan omistaman tytäryhtiön Logia Software Oy:n myymisestä Logia Softwaren toimivalle johdolle, toimitusjohtaja Markku Kokolle ja Seppo Marjamäelle. Kauppa on tarkoitus toteuttaa myöhemmin syksyllä 2013.

Suunniteltu kauppa on osa Itellan ICT-toimintamallin uudistusta, joka aloitettiin keväällä 2013. Itella julkisti huhtikuussa uudistavansa tietohallintonsa toimintamallin ja allekirjoitti osana tätä uudistusta IBM:n kanssa kumppanuussopimuksen.

- Logia Softwaresta irtautuminen on osa Itellan muutosprosessia. Toimintaympäristömme on murroksessa, ja haluamme keskittyä enemmän omaan ydinliiketoimintaamme, sanoo Itella Viestinvälityksen johtaja Jukka Rosenberg.

Logia Softwarella on takanaan yli 30 vuoden kokemus toimittamiseen, hankintaan ja varastointiin liittyvien järjestelmien rakentamisesta ja kehittämisestä. Itella toimii myös jatkossa Logia Softwaren asiakkaana.

Logia Softwaren johdon tavoitteena on kehittää ja kasvattaa yhtiön liiketoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa.

- Logia Softwaren logistiikan ohjelmistot ovat syntyneet pitkäaikaisen ja systemaattisen kehitystyön tuloksena. Haluamme rakentaa tälle pohjalle ja lähteä kasvattamaan liiketoimintaamme, kertoo Logia Softwaren toimitusjohtaja Markku Kokko.

Markku Kokko on toiminut Logia Softwaren toimitusjohtajana vuodesta 2001. Seppo Marjamäki on puolestaan toiminut yhtiössä vuodesta 2004. Sekä Kokolla että Marjamäellä on yrittäjätausta.

Lisätietoja:

Jukka Rosenberg ja Markku Kokko,
puh. 020 452 3366 (MediaDesk)

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja taloushallinnon aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2012 liikevaihto oli 1 947 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi.