Itella Posti avaa uusia noutopisteitä syyskuun alussa

26.08.2013

Itella Posti avaa kahdeksan uutta Postin noutopistettä R-kioskeihin 2. syyskuuta 2013.  Postin noutopisteet avataan Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoelle, Kauhajoelle ja Alajärvelle, Pohjanmaalla Tervajoelle ja Uusikaarlepyyhyn sekä Pohjois-Pohjanmaalla Raaheen, Oulunsaloon ja Ouluun.

Noutopisteitä on ennestään jo yli 90 ja lähivuosina palvelupisteverkosto laajenee vielä parilla sadalla uudella noutopisteellä.

Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä. Postin noutopisteenä toimivan R-kioskin tunnistaa oven noutopistetarrasta.

Normaalisti paketit ohjautuvat asiakkaalle kotiosoitteen mukaisesti määräytyvään kotipostiin. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas voi valita pakettiensa noutopaikan valitsemalla sen verkkokauppiaan tarjoamista noutopaikkavaihtoehdoista, joita voivat olla muun muassa Postin noutopisteet. Lisää valinnanvaraa asiakkaalle tuo myös Postin paketinohjauspalvelu, jonka avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat noutopisteiden lisäksi postit ja pakettiautomaatit. Palvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Itella Posti on suunnitellut lisäävänsä palvelupisteidensä määrää 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä olisi yhteensä noin 1500. Yhteistyösopimus R-kioskeissa palvelevista Postin noutopisteistä on osa laajentamissuunnitelmaa.

Postin noutopisteet avataan seuraavissa R-kioskeissa:

R-kioski Kauppakatu, Kauppakatu 12, 60100 Seinäjoki

R-kioski Kauhajoki, Asevelitie 1, 61800 Kauhajoki

R-kioski Alajärvi, Välikatu 2, 62900 Alajärvi

R-kioski Tervajoki, Loukontie 2, 66440 Tervajoki

R-kioski Uusikaarlepyy, Topeliuksenpuistikko, 66900 Uusikaarlepyy

R-kioski Isokatu, Isokatu 61, 90100 Oulu

R-kioski Kapteeni, Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo

R-kioski Laivuri, Laivurinkatu 15, 92100    Raahe  

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on 653 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience - yhtiötä. Reitan Convenience on markkinajohtaja kioski- ja convenience toiminnassa pohjoismaissa ja Baltian maissa yli 2500 myymälällä. www.r-kioski.fi