Itella Posti avaa Kokkolaan yrityspisteen 9.9.2013

26.08.2013

Itella Posti monipuolistaa palvelupisteverkostoaan Kokkolassa avaamalla yrityspisteen osoitteeseen Terminaalikatu 6, 67700 KOKKOLA maanantaina 9. syyskuuta 2013.  Yrityspiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-17.

Yrityspisteeseen voi jättää valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä. Siellä on postitusseinäke kirjelähetyksille sekä rullarata paketeille. Yrityspisteeseen tulee myös postilokeropalvelut. Postilokeroita tulee yritysten käyttöön kaikkiaan 100 kappaletta. Yrityspisteessä ei ole kassapalveluita eikä postimerkkimyyntiä.

Uuden yrityspisteen ohella Kokkolassa palvelee täyden palvelun posteja sekä Postin pakettiautomaatit K-citymarketissa ja Prismassa. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä lisäksi yrityspisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1200:sta noin 300:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.