Itella palkittiin yhtenä parhaana kansainvälisenä logistiikkatoimijana Venäjällä

11.07.2013

Euro-Asian Logistics Association -yhdistys palkitsi kesäkuun lopulla Moskovassa Venäjän vuoden 2012 parhaat logistiikkatoimijat. Itella valittiin yhdeksi parhaaksi kansainväliseksi logistiikkatoimijaksi. Itella nimettiin myös johtavaksi logistiikkapalvelujen tarjoajaksi ja on mukana arvostetulla Venäjän logistiikkatoimijoiden TOP-10 -listalla.

Venäjän ja CIS-maiden suurin logistiikkayhdistys Euro-Asian Logistics Association valitsee vuosittain Venäjän parhaat logistiikkatoimijat. Jo 11 vuoden ajan nämä palkinnot ovat olleet yksi venäläisen logistiikka-alan merkittävimmistä tapahtumista. Arvioinneissa ovat mukana suurimmat kansainväliset ja venäläiset logistiikkayhtiöt. Luokitus perustuu muun muassa palvelujen asiantuntija- ja asiakasarviointeihin sekä säännöllisiin markkina-analyyseihin.

 Tämä on kolmas kerta, kun Itella voitti parhaan kansainvälisen logistiikkatoimijan palkinnon.
 - On kunnia saada tämä palkinto. Se, että voitamme sen kolmannen kerran todistaa vahvan osaamisemme niin kuljetuksissa kuin varastoinnissa. Meille on erittäin tärkeää säilyttää johtava asema Venäjällä, joka on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, sanoo Elena Pechnikova, Itellan Venäjän sopimuslogistiikan johtaja.

Muita palkittuja yrityksiä olivat mm. Alidi, DPD, LogLab ja Molcom.

Lisätietoja medialle:
Vesa Vertanen, johtaja, Itella Logistiikka Venäjä, puh. 040 846 2753

Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palvelulogistiikan ratkaisuja auto-, meri- ja lentorahtiin sekä varastointiin ja muuhun sopimuslogistiikkaan. Asiakkaat voivat ulkoistaa meille logistiikkaprosessinsa yksittäisen osan tai laajimmillaan koko toimitusketjunsa. Itella Logistiikalla on toimintaa kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). Globaalit palvelut tarjoamme partnerien kautta. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2012 oli 782 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 7 400.