Itella Logistiikan kuljetusterminaalit yhdistyvät Kuopiossa

15.01.2013

Itella Logistiikan kuljetusterminaalit yhdistyvät Kuopiossa. Ankkuritiellä sijaitseva kappaletavaraterminaali muuttaa Kuopion postikeskuksessa sijaitsevaan terminaaliin, jonne keskitetään nouto- ja jakelukuljetus sekä terminaalikäsittely 28.1.2013 alkaen. Kuopion terminaali toimii osoitteessa Patterimäenkatu 5, 70800 Kuopio.

Kappaletavaraterminaali muuttaa Patterimäenkadulle 25.-27.1.2013. Ankkuritien terminaaliin voi tuoda ja sieltä noutaa lähetyksiä perjantaina 25.1. klo 19 saakka. Maanantaina 28.1. kaikki toiminnot Ankkuritieltä on siirretty Patterimäenkadun terminaaliin.

Terminaalien yhdistämisen taustalla on VR Transpointin liiketoimintakaupasta johtuva toimintojen uudelleen organisointi ja palvelujen kehittäminen.

Lisätietoja:
Itella Logistics Oy, kuljetuspäällikkö Petri Pakarinen

Itella Logistiikka
Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palvelulogistiikan ratkaisuja maantiekuljetuksiin, meri- ja lentorahtiin sekä varastointiin ja sopimuslogistiikkaan. Logistiikkaprosessi kattaa koko toimitusketjun tai määritellyn osa-alueen. Itella Logistiikka toimii Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa. Globaalit logistiikkapalvelut hoidetaan kumppaneiden kanssa. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikka työllistää yli 7000 ammattilaista, vuoden 2011 liikevaihto oli 732 miljoonaa euroa. Lisätietoa: www.itella.fi/logistiikka