Itella Logistiikan Kotimaan kuljetuksen hallinnon yt-neuvottelut päätökseen

28.11.2013

Itella Logistiikan Kotimaan kuljetuksen hallinnollisia tehtäviä sekä esimies- ja asiantuntijatehtäviä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.

Yt-neuvottelujen piirissä oli 112 henkilöä. Neuvottelujen tuloksena 14 henkilön tehtävä loppuu. Lisäksi 19 henkilölle tulee tehtävämuutoksia. Neuvottelut eivät koskeneet tuotantotyöntekijöitä, kuljetusassistentteja eikä operatiivisia esimiehiä.

Neuvottelujen taustalla oli Kotimaan kuljetuksen organisaation madaltaminen ja päällekkäisyyksien poistaminen.

Tiedote yt-neuvottelujen alkamisesta


Lisätietoja medialle:
Itella Logistics Oy, Petri Nikkinen, puh. 020 452 8111
Itella MediaDesk puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9-16.30)

Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palvelulogistiikan ratkaisuja auto-, meri- ja lentorahtiin sekä varastointiin ja muuhun sopimuslogistiikkaan. Asiakkaat voivat ulkoistaa meille logistiikkaprosessinsa yksittäisen osan tai laajimmillaan koko toimitusketjunsa. Itella Logistiikalla on toimintaa kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). Globaalit palvelut tarjoamme partnerien kautta. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2012 oli 782 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 7 400. www.itella.fi/logistiikka