Itella jatkaa suomalaisen ammattilais- ja juniorijalkapallon vahvana tukijana

24.01.2013

Suomen Palloliitto  (SPL) ja Itella Oyj ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka myötä Itella jatkaa SPL:n pääyhteistyökumppanina vuoden 2013. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 1994.

Itella on ollut pitkäjänteisesti mukana niin huippujalkapallossa kuin ruohonjuuritasollakin. Yhteistyön aikana kansainväliseen maineeseen ja menestykseen ovat nousseet lukuisat suomalaispelaajat niin miesten kuin naistenkin A-maajoukkueesta. Siltaa tulevaisuuden menestykseen rakentaa myös Itellan vahva osallistuminen Palloliiton grassroots-työhön. Sopimuksen myötä valtakunnallinen juniorijalkapallon seurakehityshanke, Osoitteena Futis, jatkuu Palloliiton ja Itellan järjestämänä. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa lasten seuratoiminnan laatua ja kasvattaa hankeseurojen harrastaja- ja seuratoimijamäärää. Sen puitteissa järjestetään vuosittain noin 150 päiväkoti- ja koulutapahtumaa.

- Itella on ollut jo pitkään suomalaisen jalkapallon merkittävä ja lojaali tukija. Ilman Itellan tukea, sitoutumista ja innostunutta yhteistyötä toimintamme kehittäminen huippu- ja juniorijalkapallossa ei olisi ollut tässä laajuudessa mahdollista. Tämä on meille jälleen myös erityinen yhteinen vuosi naisten A-maajoukkueen pelatessa jo kolmatta kertaa peräkkäin EM-lopputurnauksessa. Liiketoimintapuolella Itella tarjoaa meille myös kattavat logistiikkapalvelut, jotka helpottavat uusien kaupallisten ratkaisuiden kehittämistä, Suomen Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen kertoo.

- Osoitteena Futis -hanke on parin vuoden aikana lisännyt juniorijalkapalloilun suosiota erityisesti tyttöjen keskuudessa. Pitkäaikainen yhteistyö Palloliiton kanssa on ollut molemmille osapuolille hedelmällistä ja olemme iloisia että se jatkuu edelleen, johtaja Pirjo Kaasinen Itellasta sanoo.

Palloliiton lisäksi Itella tekee yhteistyötä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kanssa.

Suomen Palloliitto 
Itellan sponsorointiyhteistyökohteet