Itella ja DHL Express yhteistyöhön

17.05.2013

Itella Posti ja DHL Express ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kotimaan jakelutoimintojen hoitamisesta. Sopimuksen mukaan Itella hoitaa DHL Expressin maantiepikalähetysten jakelun kaikkialla Suomessa. Omassa kotimaan verkostossaan DHL Express hoitaa jatkossakin vientiin lähtevien maantiepikalähetysten noudot sekä lentopikalähetysten noudon ja jakelun kokonaisuudessaan. Yhteistyö käynnistyy 26.5.2013.

DHL Expressin maantiepikakuljetuspalvelu DHL IMPORT ECONOMY SELECT on pääasiassa yritysten käyttämä ovelta ovelle -palvelu painavampien ja vähemmän kiireisten pakettien kuljettamiseen kaikkialta Euroopasta Suomeen. Palveluun sisältyy tarvittaessa tullaus.

”Itellan valtakunnallinen jakelujärjestelmä on tämän kokoluokan tuontilähetyksille paras ja kattavin vaihtoehto. Yhteistyön kautta voimme tarjota maantiepikakuljetusten asiakkaillemme entistä parempaa palvelua”, sanoo DHL Expressin toimitusjohtaja Peter Ervasalo.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä korkeat globaalit standardit vaativan yrityksen kanssa. Yhä useampi paketti kulkee nyt Itellan kautta, ja asemamme Suomen johtavana pakettijakelijana on entistä vahvempi”, Itellan Verkkokauppa- ja pakettipalveluiden johtaja Aku Happo sanoo.


Lisätietoja tiedotusvälineille: Itellan MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 8.30–16.30)