Itella ja Anders Manager Oy yhteistyöhön

26.06.2013

Itella ja Anders Manager Oy ovat syventäneet yhteistyötään. Itella panostaa yrittäjien palveluun Verkosto-palvelulla ja kumppanien palveluilla täydennetään Itellan omaa tarjoomaa asiakkaille. Verkoston asiakkaat voivat jatkossa hankkia Anders Managerin laskutusohjelman, maksuvalvonnan ja perinnän yhdellä napin painalluksella. 
 
Verkostosta monipuoliset yrityspalvelut

Itella Verkosto on verkkopalvelu, jonka avulla pienetkin yritykset pääsevät hyödyntämään Itellan yrityspalveluita ja -hintoja. Palvelun avulla voi maksaa paketit etukäteen, tulostaa osoitekortit ja tilata haluttaessa noudon yrityksen toimipisteestä paketeille. Tällöin ei tarvitse käyttää omaa aikaan pakettien viemiseen Postin palvelupisteeseen.

Itella Verkosto sisältää myös muut postituspalvelut: laskujen ja kirjeiden lähettämisen, markkinointipostituksen tekemisen ja postin vastaanottamiseen sähköiseen postilaatikkoon. Asiakas ottaa palvelut käyttöönsä omilla pankkitunnuksillaan, ja pääsee käyttämään niitä välittömästi.

”Verkkopalvelu on toimiva ja hyvä kanava palvelujen välittämiseen pienyrityksille. Palvelut on paketoitu sopivan mittaisiksi pienyrittäjien tarpeet huomioiden. Itellan Verkoston asiakkaaksi on helppo tulla ja palvelun saa vaivattomasti käyttöön. Hienoa, että saimme tähän kokonaisuuteen ketterän kumppanin tarjoamaan ratkaisuja laskutusprosessiin”, kertoo Concept Manager Milka Lehto Itellasta.

”Itella on panostanut toden teolla pienyrittäjien palveluun ja kehittänyt ainutlaatuisen sekä nykyaikaisen portaalin. Verkostossa yrittäjä pystyy hoitamaan eri liiketoiminnan asioitaan erittäin tehokkaasti. Olemme ylpeitä, että saamme olla osa tätä kokonaisuutta”, toteaa toimitusjohtaja Matias Mäenpää Anders Manager Oy:stä.

Lisätietoja:

Milka Lehto, Concept Manager, Itella Posti Oy, puh. 050 520 1375
Matias Mäenpää, toimitusjohtaja, Anders Manager Oy, puh. 045 342 8055

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, Netpostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 1 168 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. www.itella.fi

Anders Manager Oy on erikoistunut yritysten taloushallintoprosessien helpottamiseen. Yrityksen taustalla ovat Pappila Penkkala Group Oy, jolla on yli 20 vuoden kokemus saatavienhallintapalveluista, sekä verkkoliiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut Anders Inno Oy. Näin Anders Manager Oy:ssä yhdistyvät saatavienhallinnan ammattilaisuus ja nykyaikaisin tietotekniikka-osaaminen tavalla, jolla asiakkaamme pystyvät maksimaalisesti vapauttamaan resurssejaan ja turvaamaan saataviensa kotiuttamisen. Automatisoitua Anders Manager laskutusohjelmaa käyttää jo yli 1000 yritystä. https://www.andersmanager.fi/