Hennalan postipalvelut Kauppakeskus Valon postista 15100 LAHTI 30.4.2013 alkaen

18.02.2013

Hennalan postipalvelut saa 30.4.2013 lähtien postista 15100 LAHTI, joka palvelee Kauppakeskus Valossa osoitteessa Saksalankatu 4, maanantaista perjantaihin kello 8-19. Postista saa kaikki tutut postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa pakkaustarvikkeita ja postimerkkejä.

Nykyinen posti 15700 LAHTI Hennalan Huoltamo-Kahvilassa palvelee maanantaihin 29.4.2013 kello 17 saakka. Postipalvelut Huoltamo-Kahvilassa joudutaan lopettamaan rakennuksen purkamisen vuoksi.

Muutos ei vaikuta postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Tiedote postipalveluiden muutoksesta jaetaan kotitalouksiin ja yrityksiin lähempänä muutosajankohtaa huhtikuussa.

Postien lisäksi Lahdessa palvelee kolme Postin pakettiautomaattia. Ne sijaitsevat Holman ja Launeen Prismoissa sekä Kauppakeskus Karismassa. Automaatin kautta voi sekä lähettää että vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.