Helsingin pääposti muuttaa uuteen paikkaan nykyisessä kiinteistössä

19.02.2013

Posti kiinni muuton vuoksi viikonloppuna 23.-24.3.2013

Helsingin pääposti 00100 HELSINKI muuttaa nykyisessä kiinteistössä uuteen paikkaan. Muuton vuoksi posti on kiinni lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.3.2013.

Maanantaista 25.3. lähtien posti palvelee edelleen samassa osoitteessa Elielinaukio 2 F , mutta uusissa tiloissa kiinteistön Sanomatalon puoleisessa päädyssä. Postiin kuljetaan F-sisäänkäynnin kautta.

Postin asiakastila säilyy nykyisenkokoisena ja kassapisteitä on jatkossakin seitsemän. Asiakkaiden käytössä on myös postitusseinäke ja rullarata lähetysten postittamista varten. Postin pakettiautomaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Posti palvelee asiakkaitaan tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 10-14. Kirjeet ja paketit ehtivät saman päivän kuljetuksiin, kun ne tuodaan postiin arkisin kello 17:ään mennessä, pikakirjeen viimeinen jättöaika on kello 19.

Helsingin pääpostitalossa sijaitsevat postilokerot siirretään uusiin tiloihin osoitteeseen Antinkatu 1 jo maaliskuun alussa.