Posti yrityksenä
Hallinnointi
Vastuullisuus
Ura meillä
Media

Esa Viitamäki nimitetty Itellan tietohallintojohtajaksi

19.06.2013

 

 

LuK Esa Viitamäki (synt. 1958) on nimitetty Itellan tietohallintojohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään LähiTapiolan tietohallintojohtajan tehtävästä.

Viitamäellä on yhteensä 30 vuoden kokemus erilaisista asiantuntija- ja johtotehtävistä ICT-alalta. Ennen LähiTapiolaa hän on työskennellyt muun muassa Tiedolla, WM-datalla ja Pohjolan ATK-palvelussa.

Viitamäestä tulee myös Itellan laajennetun johtoryhmän jäsen.

- Itellan ICT on parhaillaan suurten muutosten alla, kun uudistamme tietohallintomme toimintamallia ja teemme merkittävän ulkoistuksen. Uskon että Esan pitkä kokemus nimenomaan ICT:n muutosprosesseista, uudellenorganisoinneista ja ulkoistusprojekteista auttaa meitä viemään läpi tarvittavat muutokset menestyksekkäästi, sanoo Itella Viestinvälityksen johtaja Jukka Rosenberg.

 - Itella on mielenkiintoisessa tilanteessa, jossa on sekä perinteisten postilähetysten vähenemisen tuomia haasteita että verkkokaupan kasvun tuomia suuria mahdollisuuksia. Itellan johdolla on näihin liittyen kunnianhimoiset tavoitteet, Viitamäki sanoo. Itellan ICT:n muutos palveluiden tuottajasta ICT-palvelutuotannon ja -tuottajien johtajaksi ja entistä tuloksellisemmaksi liiketoiminnan kumppaniksi on suuri ja uskon, että minulla on siihen annettavaa.

Viitamäki aloittaa tehtävässään 12.8.2013.


Lisätietoja

Esa Viitamäki, puh. 040 705 7631, etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi
Jukka Rosenberg, puh. 050 311 2194, etunimi.sukunimi@itella.com