Digitaseen modernit tilitoimistopalvelut Verkostosta pienyrittäjien käyttöön

05.09.2013

Itella Verkoston asiakkaat voivat jatkossa ottaa käyttöön Digitaseen paperittoman tilitoimistopalvelun. Digitase toimii Itella Verkoston kumppanina. Kumppanipalvelujen avulla pienyrittäjä voi hoitaa Itella Verkostossa useamman asian kerralla ja samalla säästää aikaa ja vaivaa.

Verkosto korvaa yrityksen paperitöitä vaivattomilla verkkopalveluilla

Itella Verkosto on verkkopalvelu, jonka avulla pienetkin yritykset pääsevät hyödyntämään Itellan yrityspalveluita ja -hintoja. Itella Verkosto sisältää postituspalveluja, kuten laskujen ja kirjeiden lähettämisen, markkinointipostituksen tekemisen ja postin vastaanottamiseen sähköiseen postilaatikkoon. Asiakas ottaa palvelut käyttöönsä omilla pankkitunnuksillaan, ja pääsee käyttämään niitä välittömästi.

”Digitase tuo ensimmäisenä Verkoston palveluvalikoimaan modernit tilitoimistopalvelut pienyrityksille. Kannustamme asiakkaitamme paperittomuuteen ja uusiin toimintatapoihin. Kumppanuuden myötä Verkosto kattaa pienen yrityksen tarpeet ostolaskujen vastaanottamisesta myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon asti”, kertoo Concept Manager Milka Lehto Itellasta.

“Digitaseen Automaattitilit-kirjanpito on pienyrityksille rakennettu vaivaton ja edullinen tilitoimistopalvelu. Sähköisillä toimintatavoilla pystymme palvelemaan asiakasta riippumatta hänen sijaintipaikastaan. Yhteistyö Itella Verkoston kanssa helpottaa asiakasyritysten ja kirjanpitäjiemme yhteyksiä entisestään. Verkoston kautta asiakkaamme saavat muiden palveluiden lisäksi keskitetyn ja luotettavan paperittoman arkiston muun muassa myynti- ja ostolaskuille”, lisää Mikko Ilves Digitase Oy:stä.


Lisätietoja:
Milka Lehto, Concept Manager, Itella Posti Oy, puh. 050 520 1375
Mikko Ilves, hallituksen pj., Digitase Oy, puh. 040 507 6434
 
Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, Netpostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 1 168 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. www.itella.fi
 
Digitase Oy tarjoaa pitkälle sähköistettyjä taloushallinnon palveluja eri kokoisille yrityksille. Suomessa palveluvalikoima kattaa taloushallinnon osa-alueet pienyrittäjän lakisääteisestä kirjanpidosta isomman organisaation täysin ulkoistettuun taloushallintoon sisältäen esim. palkanlaskennan, kassanhallinnan, raportoinnin ja konsultoinnin. Kansainväliset kirjanpitopalvelut tuottaa Digitase Oy:n tytäryhtiö Digibalance Limited. www.digitase.fi