Yritysten jakelupalveluiden hinnat muuttuvat 1.1.2013

30.11.2012

Kohonneiden työvoima-, materiaali- ja kuljetuskustannusten johdosta yrityksille tarjottavien jakelupalveluiden hintoihin tulee korotuksia 1. tammikuuta 2013. Muutos koskee yrityksiä, joilla on sopimus Itella Posti Oy:n kanssa. Muutoksella ei ole vaikutusta kuluttajille.

Keskeisimmät hinnankorotukset koskevat kirje-, lehti- ja mainosjakelujen sekä kuljetuspalveluiden hinnastohintoja:

Palvelujen hintatiedot löytyvät Yrityshinnastosta ja Postimaksukonehinnastosta www.itella.fi/hinnat. Postimerkkien ja posteissa maksettavien kirjeiden ja postipakettien hinnat säilyvät ennallaan.

Pientavaroiden lähettämiseen tulee uusi palvelu: Itella Pienlähetys

Pienlähetys on yritykselle kustannustehokas ratkaisu ulkomitoiltaan pienten, mutta tavallisia kirjeitä painavampien tavaroiden lähettämiseen kotimaassa. Lähetettävä tavara voi olla esimerkiksi kirjoja, dvd-levyjä, vaatteita, tilaajalahjoja, tuotenäytteitä tai vaikkapa pienikokoisia asiakaslahjoja. Mittojensa puolesta Pienlähetys pystytään jakamaan vastaanottajalle perille päiväpostin mukana useimpiin postiluukkuihin ja -laatikoihin.

Selkeämpi palveluvalikoima 1.1.2013

Lähetyslistalla tilattavat osoitteelliset kotimaan kirje-, mainos- ja lehtilähetykset uudistuvat vuoden alussa. Palvelunimikkeiden määrää on vähennetty yli puolella. Maksumerkintöihin, esikäsittelyyn ja kirjeiden enimmäismittoihin tulee muutoksia. Tarkempaa tietoa muutoksesta www.itella.fi/uudistus.

Lisätietoja: