Vuoden Postin myyntipisteeksi valittiin Outokummun Valintatalon posti

14.06.2012

Outokummun Valintatalon posti 83500 OUTOKUMPU on valittu vuoden Postin myyntipisteeksi 2011. Posti palvelee osoitteessa Kiisukatu 17 maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Itella Posti Oy palkitsee vuosittain yrityksen, joka tarjoaa Postin palvelut kuluttajille oman yritystoimintansa yhteydessä.

Vuoden Postin myyntipisteestä asiakkaat saavat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Valinnan perusteita ovat myös yhteistyön sujuvuus, myynnilliset ansiot ja laadukas asiakaspalvelu. Outokummun Valintatalo palkittiin postipalvelujen ansiokkaasta hoitamisesta 14. kesäkuuta.

Yhteistyökumppanin hoitama Vuoden Postin myyntipiste palkittiin nyt kuudetta kertaa. Postiyhteistyö Outokummun Valintatalon kanssa alkoi syyskuussa vuonna 2008.

Asiakkaat saavat yhteistyökumppanin hoitamasta postista kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa saapuvat paketit, kirjatut kirjeet ja postiennakolla saapuneet lähetykset, sieltä voi lähettää postia kotimaahan ja ulkomaille sekä ostaa postimerkkejä, pakkaustarvikkeita ja kortteja. Posti aloitti yhteistyön yrittäjien kanssa vuonna 1986.

Suomessa on yhteensä noin 950 täyden palvelun postia. Niistä 835 on yhteistyökumppanien hoitamia eli erilaisten yritysten yhteydessä toimivia posteja. Täyden palvelun postien lisäksi Postin palvelupisteverkostoon kuuluu pakettiautomaatteja ja noutopisteitä sekä yrityspalvelupisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Itella Postin palvelupisteverkosto on yksi maan kattavimmista.