Vantaan Pähkinärinteessä avataan palvelupiste yritysasiakkaille 21.3.2012

13.03.2012

Itella Posti kehittää palvelupisteverkostoaan ja avaa Pähkinärinteessä uudenlaisen palvelupisteen yritysasiakkaille. Osoitteessa Pähkinärinteentie 41 sijaitseva palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-17.

Yritysasiakkaat voivat jättää palvelupisteeseen valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä sekä asioida postilokeroilla milloin tahansa palvelupisteen aukioloaikana. Henkilökohtaista asiakaspalvelua saa maanantaista perjantaihin kello 8-10 ja kello 15-17, jolloin postilokeroasiakkaat voivat noutaa palvelupisteeseen saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Palvelupisteessä ei ole kassapalveluita eikä postimerkkimyyntiä. Postiennakot voi maksaa maksukortilla.

Uudenlaista palvelupistettä kehitetään tarpeen mukaan. Itella Posti kerää asiakkailta palautetta palvelupisteen toimivuudesta ja muokkaa palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaavanlainen palvelupiste avattiin Oulun Limingantullissa maaliskuun alussa ja kevään kuluessa sellainen avataan myös Espoon Niittykumpuun.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.