Vanhakoiviston postin palvelut yhdistetään keskustan postiin 28100 PORI 26.3.2012

08.03.2012

Porin keskustan posti torin laidalla palvelee maanantaista 26. maaliskuuta lähtien myös Vanhakoiviston postin asiakkaita, kun posti 28360 PORI yhdistetään keskustan postiin 28100 PORI. Postista noudettavat lähetykset haetaan 26.3. alkaen keskustan postista. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista. Vanhakoiviston posti on avoinna perjantaihin 23. maaliskuuta kello 17 saakka.

Keskustan posti, osoitteessa Yrjönkatu 6, palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja huhtikuun alusta lähtien kello 8-19.  

Postien yhdistyminen ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin.  Herralahdenraitin keltainen kirjelaatikko siirretään nykyiseltä paikaltaan K-supermarket Ruokaporin pihaan osoitteeseen Vanhakoivistontie 10. Siihen voi jättää sekä 1. että 2. luokan lähetyksiä, kun sininen kirjelaatikko jää pois.

Posti palvelee myös pakettiautomaateilla.  Lähin SmartPOST-automaatti sijaitsee Mikkolan Prismassa. Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja.  Se on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18. Myös Länsi-Porin Prismassa on pakettiautomaatti.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Posti palvelee netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Tiedote Vanhakoiviston postin palveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 10 lopulla.