Valtion virastotalon posti 53100 Lappeenranta muuttaa kauppakeskus Armadaan

31.08.2012

Posti 53100 LAPPENRANTA muuttaa Valtion virastotalosta Pormestarinkadulta kauppakeskus Armadaan. Posti palvelee maanantaista 24.9.2012 lähtien uusissa 400 neliömetrin tiloissa kauppakeskuksen pohjakerroksessa osoitteessa Kauppakatu 29-31. Posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-19 ja lauantaisin kello 10-14. Postiin on helppo kulkea liukuportailla tai hissillä ja isoja tavaraeriä voi kuljettaa tavarahissillä. Kauppakeskuksen kattoparkissa on puolen tunnin maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Muuton vuoksi posti suljetaan Valtion virastotalossa perjantaina 21.9. jo kello 17. Lauantaina 22.9. posti on poikkeuksellisesti kiinni muuton takia. Myös postilokerot palvelevat jatkossa kauppakeskuksen postissa.

Lappeenrannassa palvelee myös kaksi Postin pakettiautomaattia. Ne sijaitsevat K-citymarketissa Toikansuontiellä ja Prismassa Puhakankadulla.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä, yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Tiedote postin muutosta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 37.