Uusia pakettiautomaatteja avattu ympäri maata

06.07.2012

Alkukesän aikana on otettu käyttöön 25 uutta Postin pakettiautomaattia. Lähes kaikki uudet automaatit ovat osa Itella Postin ja Keskon yhteistyösopimusta, jonka myötä kaikkiin nykyisiin ja tuleviin K-citymarketeihin asennetaan pakettiautomaatit. Yhteistyö tukee verkkokaupan kehitystä ja lisää asiakkaiden valinnanvaraa.

-Uudet automaatit on otettu vastaan innokkaasti. K-citymarketien kauppiaat ovat kiitelleet automaattien tuovan helpotusta asiakkaidensa elämään, koska nyt he voivat hoitaa entistä useamman asian yhdellä kauppareissulla. Pakettiautomaattiverkoston laajentamisen myötä  haluamme tehdä pakettien vastaanottamisen kuluttajille mahdollisimman helpoksi ja sitä kautta tukea verkkokaupan kehitystä, sanoo liiketoimintajohtaja Tommi Sunikka Itellan Pakettipalveluista.

Uudet automaatit sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: pääkaupunkiseutu, Forssa, Heinola, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Kajaani, Keminmaa, Kerava, Kotka, Lappeenranta, Lieksa, Lohja, Nokia, Pieksämäki, Pietarsaari, Porvoo, Raahe, Rauma, Riihimäki, Salo, Savonlinna, Ylöjärvi ja Hamina.