Savelan postin palvelut yhdistetään keskustan postiin 40100 Jyväskylä 14.5.2012

12.04.2012

Jyväskylän keskustan posti lähellä rautatieasemaa palvelee maanantaista 14. toukokuuta 2012 lähtien myös Savelan postin asiakkaita, kun posti 40700 Jyväskylä yhdistetään keskustan postiin 40100 Jyväskylä.

Postista noudettavat lähetykset haetaan 14.5. alkaen keskustan postista. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.  Savelan posti on avoinna perjantaihin 11. toukokuuta kello 17 saakka. Lähtevän postin kirjelaatikko Vehkakadulla jää nykyiselle paikalleen.

Keskustan posti, 40100 Jyväskylä osoitteessa Vapaudenkatu 48-50, palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-20.  

Posti palvelee myös pakettiautomaateilla. SmartPOST-automaatit sijaitsevat Seppälän K-citymarketissa ja Keljon Prismassa.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Viron ja Suomen välillä.  Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kioskeista, kaupoista ja tavarataloista. Postimerkkejä myydään muun muassa Kortepohjan sekä Syrjälän Salessa, S-market Savelassa, Kisakadun Siwassa ja K-supermarket Länsiväylässä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Postien yhdistyminen ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin. Tiedote Savelan postin palveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 17.