Postipalvelut S-market Lieksasta 2.4.2012 alkaen

09.02.2012

Posti palvelee myös viikonloppuisin

Lieksan S-markettiin avataan posti maanantaina 2. huhtikuuta kello 9. Posti palvelee osoitteessa Pielisentie 23-25 maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin klo 7-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Nykyinen Lieksan posti 81700 LIEKSA osoitteessa Pielisentie 34 palvelee perjantaihin 30.3.2012 kello 17 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Toivonen Itella Postista kertoo.

Lieksan S-markettiin avattavasta postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi kauppamatkan yhteydessä noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

- Lieksan S-market on vakiinnuttanut asemansa alueen ihmisten kohtauspaikkana. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa Lieksan S-marketin palvelutarjontaa, johon kuuluu mittavan, yli 18000 tuotetta käsittävän, valikoiman lisäksi myös S-Pankin ja Veikkauksen palvelut. Lieksan S-market on yksi PKO:n suurimmista ja merkittävimmistä toimipaikoista. Myymälän keskeinen sijainti, väljät tilat ja hyvät pysäköintipaikat helpottavat asiointia. Postipalveluiden mahdollistaminen Lieksan S-marketissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itellan kanssa asiakkaiden hyväksi, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä kertoo.

Itella Posti Oy:lla ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupalla on 12 yhteistä palvelupistettä Pohjois-Karjalan alueella.

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, NetPostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. Posti palvelee kuluttajia myös puhelimessa ja verkossa osoitteessa www.posti.fi.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 11 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on yli 70 toimipaikkaa eri puolilla maakuntaa. Lieksan S-market on yksi PKO:n 26 S-marketista. PKO:lla on Lieksassa myös ABC-liikennemyymälä sekä Kolilla Sokos Hotel Koli, Ukko- ja Loma-Kolin rinteet sekä Sale-myymälä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. Lieksan S-marketin henkilökunta palvelee alueen asukkaita jatkossa myös postiasioinnissa.