Postipalvelut Kangasalan S-marketista 21.1.2013 alkaen - Posti palvelee myös viikonloppuisin

05.12.2012

Keskustan R-kioskiin avataan Postin noutopiste

Kangasalan S-markettiin avataan posti maanantaina 21. tammikuuta kello 9. Posti palvelee osoitteessa Puusepäntie 31 maanantaista perjantaihin klo 8-21, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Nykyinen Kangasalan posti 36200 KANGASALA osoitteessa Kuohunharjuntie 9 palvelee perjantaihin 18. tammikuuta 2013 kello 17 saakka.

 - Olemme hyvin tyytyväisiä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita pitkin aukioloajoin ja myös viikonloppuisin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

Kangasalan S-markettiin avattavasta täyden palvelun postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

- Olemme iloisia siitä, että voimme helpottaa kangasalalaisten arkea tarjoamalla postin palvelut kätevästi kauppareissun yhteydessä. Posti palvelee asiakkaita myös iltaisin ja viikonloppuisin, S-market Kangasalan vt. myymäläpäällikkö Pirjo Koivisto kertoo.

Itella Posti Oy:lla ja Pirkanmaan Osuuskaupalla on 11 yhteistä palvelupistettä Pirkanmaalla.

Itella Posti avaa Kangasalan keskustan R-kioskiin Postin noutopisteen myös 21.1.2013. Osoitteessa Myllystenpohjantie 2 palveleva noutopiste on avoinna R-kioskin aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin kello 7.30-22, lauantaisin kello 8-22  ja sunnuntaisin kello 9-22. Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä.

Normaalisti paketit ohjautuvat asiakkaalle kotiosoitteen mukaisesti määräytyvään kotipostiin. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas voi valita pakettiensa noutopaikan valitsemalla sen verkkokauppiaan tarjoamista noutopaikkavaihtoehdoista, joita voivat olla muun muassa Postin noutopisteet. Lisää valinnanvaraa asiakkaalle tuo myös Postin paketinohjauspalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat ohjata verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja mihin tahansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Useiden lähettäjien osalta toimivan paketinohjauspalvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kangasalan postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin tammikuun alussa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä runsaat tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakkaidensa omistama, paikallinen ja vastuullisesti palveleva yritys. Osuuskauppa tuottaa etuja ja palveluita asiakkailleen ja edistää toiminnallaan paikallista hyvinvointia. Onko sinulla jo oma kauppa?