Postin myymälät avoinna kello 20:een – posti palvelee myös lauantaisin ja sunnuntaisin

13.12.2012

Arki-illat klo 18–20 postin myymälöissä rauhallisimpia

Postin omat myymälät palvelevat jouluun asti laajennetuin aukioloajoin.  Aamu- ja iltapäivän ruuhkahetkiä voi välttää hyödyntämällä postien aukioloa arki-iltaisin kello 20:een asti. Lauantaisin postit palvelevat kello 10–16 ja sunnuntaisin kello 12–16.

Helsingin Pääposti palvelee myös sunnuntaina kello 10–16. Pääposti on auki myös jouluaattona maanantaina 24.12. kello 12 asti.

Napapiirillä sijaitseva Joulupukin pääposti (96930 Napapiiri) on avoinna vuoden jokaisena päivänä, joulun aikaan kello 9–19 ja jouluaattona kello 9–17 sekä joulupäivinä kello 10–17.

Kauppojen ja muiden liikeyritysten yhteydessä sijaitsevat Postin myyntipisteet palvelevat joulun alla omien aukioloaikojensa mukaan. Moni posti on avoinna pitkälle iltaan ja viikonloppuisin.

Postikohtaiset aukiolo- ja sijaintitiedot löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Joulun tärkeät postitusaikataulut ja muut jouluun liittyvät asiat osoitteessa www.posti.fi/joulu.

Postin asiakaspalvelu numerossa 0200 71000 (pvm/mpm) palvelee joulun alla maanantaista perjantaihin kello 8–20, lauantaisin kello 10–16 ja sunnuntaisin kello 12–16.

Postin asiakkailla on valittavanaan tänä vuonna joulupostin lähettämiseen ja vastaanottamiseen yhä monipuolisempi Postin palvelupisteverkosto. Siihen kuuluu täyden palvelun postien lisäksi pakettiautomaatteja ja Postin noutopisteitä R-kioskeissa. Noutopisteinä palvelevat R-kioskit tunnistaa kioskin ovessa tai ikkunassa olevasta Postin nuotopistetarrasta. Postimerkkejä voi ostaa tuhansista postimerkkien jälleenmyyntipisteistä ja kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin.  Pakettiautomaattien, noutopisteiden ja kirjelaatikoiden sijainteja voi tarkistaa vaikka Postin verkkosivuilta tai kysyä Postin asiakaspalvelusta.