Posti palvelee monipuolisesti Helsingin Jätkäsaaressa

03.02.2012

Uudenlaisesta Jätkäsaaren postista 00220 HELSINKI kaikki tutut postipalvelut 24/7

Itella Posti avaa yhteistyökumppaninsa Verkkokauppa.comin kanssa maanantaina 20. helmikuuta Helsingin Jätkäsaaressa postin, joka palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Uusi palvelumuoto on osa Itella Postin laajempaa palvelupisteverkoston muutosta, joka tarjoaa postiasiointiin myös uudenlaisia palvelupisteitä. 

- Posti Jätkäsaaressa vastaa kuluttajien ja yritysten toiveisiin joustavista postipalveluista.  Asiakkaamme voivat valita joko itsepalvelun, henkilökohtaisen palvelun tai molemmat. Postin palvelupisteessä tarjoamme henkilökohtaista palvelua postiasiointiin ja itsepalvelupisteessä asiakkaiden käytössä ovat muun muassa SmartPOST -automaatti, rullarataseinäke valmiiksi maksetuille postilähetyksille sekä postilokerot. Ympäri vuorokauden auki olevana ja palveluvalikoimaltaan näin laajana, Verkkokauppa.comin yhteydessä toimiva posti on ensimmäinen lajissaan, verkostojohtaja Anna Lehtonen Itella Postista kertoo.

Itella Posti on tehnyt pitkään yhteistyötä palvelualan kumppaneiden kanssa Postin myyntipisteiden hoidossa. Jätkasaaressa avattava posti tarjoaa aivan uudenlaisen palvelukokonaisuuden postiasioiden hoitoon.

 - On hienoa päästä rakentamaan yhteistyössä Itella Postin kanssa uudenlaista postia, joka palvelee sekä Ruoholahden, Jätkäsaaren että muidenkin alueiden kuluttaja- ja yritysasiakkaita tauotta 24/7 ja, jossa yhdistyvät perinteiset postipalvelut, SmartPOST-automaatin palvelut sekä Verkkokauppa.comin oma 24 h-kioskitoiminta,  Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä kertoo.

Jätkäsaaren liikennejärjestelyt toimivat entistä paremmin, kun alueelle avataan uusi ratikkalinja. Tällä hetkellä Jätkäsaareen pääsee myös bussilla. Verkkokauppa.comin ja postin asiakkaita palvelevat sekä pysäköintihallin että ulkoparkin pysäköintipaikat ja taskuparkit postin edessä.

Jätkäsaaren postin avajaisviikkoa vietetään 22. - 29.2.2012. 

Ruoholahden posti 00180 Helsinki palvelee perjantaihin 17.2. klo 17 saakka. Maanantaista 20.2. kello 9 lähtien asiakkaita palvellaan Jätkäsaaren postissa osoitteessa Tyynenmerenkatu 11. Julkinen tiedote Ruoholahden alueen kotitalouksille ja yrityksille jaetaan viikon 6 alkupuolella.

Posti palvelee erilaisten palvelupisteiden; postien, lähetys- ja noutopisteiden ja SmartPOSTien lisäksi myös netissä ja puhelimitse. Ajankohtaisista palveluista ja tuotteista saa lisätietoa www.posti.fi:stä, numerosta 0200 71000 (pvm/mpm) sekä Facebookin kautta osoitteesta www.facebook.fi/posti.fi. Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi ostaa myös Postin verkkokaupasta.