Posti 05800 HYVINKÄÄ muuttaa kauppakeskus Willaan

01.10.2012

Posti palvelee myös lauantaisin

Posti 05800 HYVINKÄÄ muuttaa Hämeenkadulta kauppakeskus Willaan. Posti palvelee torstaista 18.10.2012 lähtien kauppakeskuksen uudessa osassa, osoitteessa Torikatu 7. Posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-20 ja lauantaisin kello 10-14. Myös postilokerot palvelevat jatkossa kauppakeskuksen postissa.

Muuton vuoksi posti suljetaan keskiviikkona 17.10. jo kello 17.

Hyvinkäällä palvelee myös Postin pakettiautomaatti. Se sijaitsee Prismassa Kauppakujalla. Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Paketinohjauspalvelun avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja pakettiautomaatit.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Tiedote postin muutosta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 40.