Pirjo Kaasinen Itella-konsernin markkinoinnista ja strategisesta myynnistä vastaavaksi johtajaksi

10.08.2012

     

KTM Pirjo Kaasinen aloittaa 8. lokakuuta Itella-konsernin uutena markkinoinnista ja strategisesta myynnistä vastaavana johtajana (Vice President, Marketing and Strategic Sales).

Pirjo Kaasinen toimii tällä hetkellä myyntijohtajana Digi TV Plus Oy:ssä. Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä muun muassa Enirossa, Elisassa, Radiolinjalla ja Canonilla.

Kaasinen vastaa Itella-konsernin markkinointi- ja brandistrategiasta, strategisista asiakkuuksista sekä yhteisten myyntiprosessien kehittämisestä. Kaasinen raportoi konsernijohtaja Jukka Alholle ja on Itellan laajennetun johtoryhmän jäsen.

-  On hienoa tarttua tällaiseen haasteeseen. Itella on mielenkiintoisessa vaiheessa oleva yritys, jossa on määrätietoisesti lähdetty rakentamaan vahvaa positiota lukuisten kehityshankkeiden ja uusien liiketoiminta-alueiden keinoin. On todella innostavaa lähteä mukaan rakentamaan vahvaa Itellaa, Pirjo Kaasinen toteaa.

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja taloushallinnon aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2011 liikevaihto oli 1 900 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi/konserni.