Pikku Huopalahden postipalvelut Töölön postista 00250 HELSINKI

10.08.2012

Postin myymälä 00250 HELSINKI Töölössä osoitteessa Linnankoskenkatu 14 palvelee maanantaista 27. elokuuta 2012 lähtien myös Pikku Huopalahden postin 00300 HELSINKI asiakkaita, kun Pikku Huopalahden posti yhdistetään Töölön postiin.  Pikku Huopalahden posti on avoinna perjantaihin 24. elokuuta kello 17 saakka.

Töölön posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-18.  Töölön postista voi noutaa sinne saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Lähin SmartPOST-automaatti sijaitsee pääpostissa 00100 HELSINKI.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit löytyvät Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä.

Itella Postin uudella paketinohjauspalvelulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja pakettiautomaatit. Jo useiden lähettäjien osalta toimiva palvelu on saatavilla 00-14 ja 26-39 alkuisilla postinumeroalueilla asuville. Palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Palvelu laajenee vaiheittain valtakunnalliseksi.

Posti avaa Pikku Huopalahden R-kioskissa  syksyn aikana uuden noutopisteen, johon asiakkaat voivat ohjata verkkokaupasta tilaamansa paketit.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä. Yrityksille suunnattuja yrityspalvelupisteitä pilotoidaan parhaillaan Espoon Niittykummussa, Vantaan Pähkinärinteessä ja Oulun Limingantullissa.  Kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Pikku Huopalahden postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 33 alussa.