Paketin voi pian noutaa itse valitsemastaan paikasta

23.03.2012

Itella Posti kehittää parhaillaan paketteja vastaanottaville asiakkaille uutta paketinohjauspalvelua. Palvelun avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat paitsi postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja SmartPOST-pakettiautomaatit.

- Paketinohjauspalvelu on osa Itellan  jatkuvaa kehittämistyötä. Haluamme tehdä paketin vastaanottamisen entistä vaivattomammaksi, kun asiakas voi itse päättää mistä hän pakettinsa noutaa. Haluamme hyödyntää laajenevan noutopisteverkostomme entistä monipuolisemmin ja siltä osin tehdä verkosta ostamisesta entistäkin houkuttelevampaa, Itella Postin Pakettipalveluiden johtaja Aku Happo kertoo.

Parhaillaan on käynnissä kokeilu, jossa palvelua testaa joukko postinsaajia Etelä-Suomen alueelta. Kokeilulla varmistetaan, että paketinohjaus toimii ongelmitta ennen laajamittaiseen käyttöön siirtymistä. Maksuton palvelu on tarkoitus ottaa valtakunnallisesti käyttöön vaiheittain. 00-14 alkuisilla postinumeroalueilla asuvat voivat halutessaan osallistua parhaillaan käynnissä olevaan kokeiluun tai ottaa palvelun kokonaisuudessaan käyttöön alkukesästä. 

Pakettien lähetysmäärät ovat viime vuosina olleet kasvussa erityisesti verkkokaupan suosion takia. Kaiken kaikkiaan Itellan kuljettamien pakettien kokonaismäärä kasvoi viime vuoden aikana edellisvuodesta 6 prosenttia.

Lisätiedot tiedotusvälineille:

Johtaja Aku Happo, puh. 040 562 7065, etunimi.sukunimi@itella.com.

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön